Ontdek de top 5 buurten met de hoogste inkomens in Gennep

Ontdek de top 5 buurten met de hoogste inkomens in Gennep  

Gennep, een gezellig stadje in Noord-Limburg, heeft buurten waar het financieel goed toeven is. Laten we een kijkje nemen naar de top 5 buurten waar mensen genieten van een goed inkomen en een fijne levensstijl. 

1. Looierheide | Gemiddeld jaarlijks inkomen: €31.800 

Bovenaan de lijst staat Looierheide, waar het gemiddelde inkomen €31.800 is. Deze buurt staat bekend om haar rustige sfeer en fijne voorzieningen, wat het een populaire plek maakt voor mensen die comfort belangrijk vinden. 

2. Bloemenstraat-Zwarteweg| Gemiddeld jaarlijks inkomen: €29.800 

Op de tweede plek vinden we de Bloemenstraat-Zwarteweg, waar het gemiddelde inkomen €29.800 bedraagt. Deze buurt is niet alleen mooi, maar biedt ook een stabiele economische basis voor haar bewoners. 

3.Milsbeek | Gemiddeld jaarlijks inkomen: €29.400 

Milsbeek staat op de derde plaats met een gemiddeld inkomen van €29.400. Hier geniet je van het rustige en mooie plattelandsleven en een inkomen dat boven het gemiddelde ligt. 

4. Sprokkelveld | Gemiddeld jaarlijks inkomen: €29.100 

Sprokkelveld staat op de vierde plaats met 300 minder dan nummer 4 en een gemiddeld inkomen van €29.100. Deze buurt biedt niet alleen financiële stabiliteit, maar ook een warm gemeenschapsgevoel, perfect om hier te wonen als gezin. 

5. Aaldonk-Violenberg | Gemiddeld jaarlijks inkomen: €28.000 

Op de vijfde plek hebben we AaldonkViolenberg, met een gemiddeld inkomen van €28.000. Hoewel het onderaan de lijst staat, is dit nog steeds een welvarende buurt, met maar 3.800 minder dan nummer 1, waar bewoners genieten van een comfortabele levensstijl. 

 

In Gennep vind je buurten voor ieders smaak en budget. Deze top 5 buurten bieden niet alleen financiële zekerheid, maar ook een prettige leefomgeving. Hier wonen mensen die streven naar een goed leven, waar geld niet alleen telt, maar waar ook een fijne gemeenschap en een gezellige sfeer hoog in het vaandel staan. 

Werkt u in Gennep en bent u op zoek naar een nieuwe baan of bent u erover aan het denken om te werken in Gennep en bent u benieuwd welke banen deze stad aanbiedt? Kijk dan tussen de vacatures in Gennep om een overzicht te krijgen of dit stadje iets voor u te betekenen heeft. 

Scroll naar boven